| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

monty, já popravdě nevím
pokud bych vzala elitní gymply, tak tam by jistě mělo jistý smysl, aby TSP byly obsaženy z těch 40 %
ale jsou i celkem normální děti, normální gymply a pak jsou i jiné školy, než gymply. Jistě,
hlásí se na ně jiné děti.
Ale je spravedlivé, aby byly zohledňovány olympiády? Co když někteří učitelé žáky na olympiády neposílají nebo co když někteří žáci mají učitele, který je tam nikdy nepošle, i kdyby šlo o nejlepšího žáka ve škole?
pak samozřejmě mohou být učitelé, kteří nedávají jedničky ani dvojky
já nevím co je sparvedlivé, ale na rozdíl od nás se dnešní děti rozhodují n deváté třídě (v té době já už byla v prváku na střední, přihlášky se podívají o několik měsíců později než za našich dob) a mají na přijímačky dva pokusy. Mají také možnosti si vybnrat středníš kolu podle toho, jaká kritéria přijetí jim sednou více. Možná yb to mohlo btý ještě dokonalejší, ale mě toto úplně zlé nepřijde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.