Já si pamatuju, jak se před minulými volbami posmíval V. Klaus ml. Schwarzenbergovi, jak vypadá. Moje mamka z toho tenkrát byla hodně v šoku, že zrovna ON, který by měl být povznesený nad fyzický vzhled, toto vypustí z huby. Jinak to, že se přeříkává MZ a ujíždí mu oko považuji celkem za relevantní. Obávám se, že to značí nějaké neurologické onemocnění mozku. (mmch. já jsem se začala podobně přeříkávat, vím, co chci říct a z pusy mi vyleze úplně jiné slovo - např. místo mungo řeknu mango. Mám z toho celkem strach)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.