To jsem nepostrehla. Myslela jsem,ze to bylo toceno u nejstaršího syna v byte a bez otce. Nicméně ta situace se mi nějak nepozdavala. Neslo o to,ze syn pekl,klidně at pracuje. Ale tam to bylo zase obrácené.Syn se pracoval a jeho dívka se zabývala tím,co ji baví.Prý někde v divadle hraje hlavni roli.No nevím,já bych na ni nesla. Divné bylo,jakým tónem říkala,ze ji podporil a proto ho ma rada.Ona od něj hodně bere a on v ni vidí tu princeznu.Mám za to,ze jakmile by přestal dávat,opustí ho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.