Aničko, no jo no. Tak takhle to už chápu, že je to u Tebe možné. Jak popisuješ Dominika, to krásně sedí na našeho Alexe 08/04. S ním mi MD a výchova připadá jako procházka růžovou zahradou a vrhla jsem se i na sebevzdělávání. Za to Nik 12/01, s tím jsem se dva roky po narození téměř nezastavila. Vyspaná jsem nikdy nebyla, protože až do těch dvou let se budil nejpozději po dvou hodinách. Nikdy spokojený nebyl, takže nějaká hoďka klidu přes den neexistovala. Zvládla jsem to taky. Bez větší manželovy pomoci. Myslela jsem, že jsou takové všechny děti, tak jsem něčí pomoc ani nežádala. Jen jsem si za ty dva roky "nečuchla" k žádné své oblíbené činnosti. Ale teď Nik chodí na celé dny do školky a já si konečně užívám zasloužené meteřské DOVOLENÉ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.