| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K čemu jsou holky na světě

Aničko, myslím, že jsi v některém příspěvku včera psala, že tvůj syn spí jen 7 hodin a je náročný, takže je nutné se mu plně věnovat. Když jsi to ťeď ale popsala podorbněji, nezbývá mi než tě ujistit, že je nenáročný a nemusíš se mu plně věnovat. Plné věnování opravdu, jak tady holky píšou, znamená, že ho nemůžeš odložit ani z ruky a neustále se soustředíš na vymýšlení nových zůsobů natřásání, chlácholení a zpívání, aby dítě přestalo řvát. Že ani omylem hodinu po jídle není dítě klidné. Že neexistuje ho nechat nejen v postýlce, ale ani na dece. Že mu nestačí se dívat, co děláš. Musíš mu opravdu věnovat 100% své pozornosti furt, a když si chceš dojít na záchod, vědí o tom sousedi kilometr daleko.
Já měla kliku, moje dcera se tímhle způsobem chovala poměrně krátce a pak se začla chovat čím dál normálněji - až dospěla do stádia zcela nenáročného dítěte jako je tvůj syn. Jiné děti se ale tímhle způsobem projevují pořád.
Od té doby, co jsem si to vyzkoušela, jsem hodně alergická na lidi, kteří se diví, proč jsou některé matky na MD na pokraji sil, a proč může být pomoc manžela nevyhnutelná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.