| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, ale až když jsem byla vdaná a ideálně až po tom, co jsem měla děti, tak jsem reagovala mile, ale jakože nic (nikam se nepůjde).
Skoro mě až dojalo, když se do mě namístě zamiloval muž, který zrovna něco vkládal do banky a pak za mnou vyběhl. Když jsem mu nedala telefonní číslo, tak mi alespoň napsal své. Teprve doma jsem zjistila, že z druhé strany toho papíru, co rychle vyhrabal z tašky bylo potvrzení na vklad 650 000 Kč. Doma jsem vygooglila, že je to majitel poměrně úspěšné firmy. No i tak jsem mu nevolala :-)

Kdybych byla svobodná (nebo zkrátka bez partnera) a dotyčný, který by mě někam zval, by se mi líbil, tak bych se s ním asi na nějaké neutrální půdě klidně sešla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.