Znam dokonce nekolik lidi, kteri pred urcitymi lidmi odkyvali jejich favorita a pak to hodili tomu svemu. Nemeli naladu se bavit a dohadovat a byt vylozene honeni kolem stolu, jen aby "to vysvetlili". Proste zastavaji nazor, ze druhym do toho nic neni. A ze uplne staci, pokud reknou koho budou volit a ten druhy by to mel respektovat. A jde o volice z obou taboru. Ja jsem volila Zemana (a vysvetlila jsem to i tady), nemam problem o tom mluvit, ale jsou lide, kterym bych to proste nerekla, protoze nemam naladu an jejich reci. A uz vubec nechapu to pronasledovani a "kde jsem udelala chybu" u vlastnich deti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.