zapíchnu teploměr do masa a peču do 57 - 58 st., pak vyndám, dojde to ještě o 3 - 4 stupně.
Jinak záleží na velikosti masa, na tom, jak moc bylo vychladlé předtím.. to se těžko řekne od boku. Obvykle peču cca kilové kusy, před pečením opékám na pánvi a pak peču na 180 asi 45 min, ale fakt tam hrají roli rozdíly třeba 5 minut, kdy se přešvihne ta správná teplota. Bez teploměru to nepoznám podle času, ale podle pohmatu, což se ale těžko popisuje. Na pohmat je medium asi jako thenar v poloze palce spojeného špičkou s ukazováčkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.