Je protkané tukem a není to obvykle na škodu, naopak. Tuk je nositelem chuti. Např. vepřová pečeně(kotleta) či kýta není vhodná na gril, protože prorostlá není. Je libová, po upečení suchá, nevýrazná. Daleko lepší je krkovice. Podobně u hovězího - nejlepší steaky např. argentinské jsou takové krásně mramorované slabými vlákýnky tuku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.