Přidat odpověď
Zefýr díky za rozšíření obzorů,spoustu věcí jsem tedy ani netušila -např. to měření brzdné dráhy.
Ale zeptám se na prodej a kontrolu jízdenek-proč nefunguje to že ti vyberou správný typ jízdenky a tu ti nabídnou a prodají.Ptám se proto ,že loni jezdila naše škola vlakem do jiného města na akci-jela vždy jedna třída s učitelem,druhý den další a stejnou trasu teda z A do B a zpět.Většina dětí nemá průkazky na prokázání věku,takže učitelka u nás na nádraží nahlásila jede jeden dospělý a 20 dětí (nebo 18,23 atd.každá podle svého počtu) a každé z nich prodali jiný typ jízdenky-skupinovou, nebo jeden dospělý a 20 dětských atd., a skoro každá pak dostala ve vlaku při kontrole jízdenek seřvané že mají špatně lístek,dokonce jednu chtěli i s dětmi vysadit a vyhrožovali pokutou,takže se pak znechuceně dohadovaly že mají co dostaly,navíc ta co jela první upozornila ty ostatní že si mají dát pozor že jsou s tím problémy a tak u pokladny pak hlásily důrazně že chtějí správou jízdenku a i tak ji nedostaly.Takže jak má cestující co běžně nejezdí mít správnou jízdenku a vědět že je opravdu správná-když má tu co dostala u poklady a ta je špatně.Přišlo mi a nejen mě že je to pěkný chaos
Předchozí