Přidat odpověď
Zzeno, ja netvrdim, ze jim to dela radost, ale veci, ktere mely dopad na nas vubec nebyly v kompetenci nekoho vys, ale samotnych urednic. Jen par prikladu...
MAtrika v Brne mi naprosto zvrzala prijemni, ktere melo byt double barrel. Dalsich 12 let jsem cekala, az se zmeni zakony v CR a legislativa dovoli, abych si vzala stejne prijmeni, jako ma zbytek me rodiny a nemusela se pri tom vzdat sveho rodneho prijmeni, coz jsem odmitala.
Pasovka v nejmenovanem stredoceskem meste mi predala pasy pro deti, ktere neaktivovala a me deti 3 roky letaly po svete na neplatne pasy, ktere jsem jim rovnou mohla doma nakreslit. Delali nejakou celorepublikovou kontrolu a ona mi to oznamila, jak kdybych vyhrala tombolu, ze me dcery vysly jako jedine neaktivovane ve stredoceskem kraji. A to opomijim, ze NIKDO a NIDKE z niminalne deseti mezinarodnich letist se nikdy nepozastavil nad tim, ze se jim ty pasy nenacetly. Tolik k celosvetovemu boji proti pasovani deti.
Odhlasuji auto a zjistuji, ze dopravka v nejmenovanem stredoceskem meste auto sice pred lety prevedla na me, ale v systemu jim porad viselo, ze na auto je leasing (bylo kupovane hotove od cloveka s leasingem, ktery od rusil)...byla jsem svedkem, kdy se jedna dopravka po tlf zhadala s druhou a ta nase to vyresila na miste.
Casto je to opravdu o lidech dole a ne o tech nahore. To, ze nekdy jedou pres casove udavany limit jsem schopna pochopit, protoze jich tam neni dost. Ale to, ze kdyz uz tedy delaji to, co maji a udelaji to blbe, to zrovna s povdekem kvitovat nebudu.
Předchozí