Nevyhýbám se estetické chirurgii. Jako dítě mi spravili odstávající ucho. Před rokem jsem si nechala odstranit křečové žíly na noze, které vznikly v těhotenstvích. Chystám se na rovnátka. Uvažuju o operaci víček. Na prsa se teda nechystám, ty se mi zdají OK. Břicho je horší, ale to by byla velká operace včetně rozestupu, a do toho se mi nechce. Takže rozhodně nemůžu nikoho odsuzovat za vylepšené poprsí. Co mi přijde divné, že se toto děje často na přání chlapa. Třeba v případě té mé známé. A stejně ji pak opustil, co opustil, vykopnul z domu. A našel si jinou, mladší, a ani nemá extra velký prsa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.