Soucítím, leč poradit nedokážu...jen si říkám, zda to není škoda přijít o zub? Je nutný ho trhat? Nebylo by lepší vyčistit kanálky, zaléčit případný zánět, vyplnit a korunku? Ale to je na mnoho návstěv, ne na jednu...ale zase se zub zachová. Ale to by šlo v nějaké analgosedaci, kdy bys nebyla v narkóze,ale zákrok by sis nepamatovala, necítila bolest, spolupracovala, ale nic z toho pak nevěděla, takže žádné špatné zážitky, vzpomínky atd. Zubaři mi nevadí, ale já zase mám totální fóbii právě z narkózy a nedovedu si představit někdy v životě cokoliv absolvovat v klasické narkóze...
Taky si moc nedovedu v dnešní době představit, že existují zubaři, kteří jsou ochotni vytrhnout zub, který nebolí a není to akutní (maximálně tak někde na pohotovosti)...většina zubařů se snaží zub zachovat (tedy aspoň ty kořeny), léčit, udělat nějakou náhradu atd. Kdybych přišla ke své zubařce s tím, že chci vytrhnout zub jen proto, že je rozpadlý a že to chci pořešit v jedné návštěvě, tak bych tedy od ní dostala pořádnou sodu...Držím palce, ať to pořešíš co nejvíce ke své spokojenosti.