Mělo by se to dát vyčíst ze složení. Jde asi o to, že mlíko na jogurt se zahušťuje sušeným mlíkem, aby to nebylo jen "jogurtový mlíko". Otázka je, jestli se tam dává plnotučný mlíko, nebo třeba odtučněný, nebo jen sušená syrovátka. S tím řeckým se mi to nezdá, ten pravej je naopak docela dost tučnej, skoro jako kysaná smetana. Ale viděla jsem v obchodech i tzv. řeckej jogurt s 0,1 procenty tuku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.