Dávala jsem tvrdý chleba. Ten je lepší než rohlík. Nejdřív ho totiž musí dlouho žužlat a cucat než změkne a pak se odlupují malé kousky, které spolknou.
Některé ty zeleninové příkrmy, které se prodávají, mají v sobě už malé kousky, tak zkusit tohle.
Taky jsem si dělala domácí mixované zeleniny s masem.
Jedno dítě mi kousalo bez problémů, druhé problém mělo a dusilo se. Prostě jsem to občas, tak jednou týdně zkusila a když to nešlo, tak jsem zase pár dní počkala. A zkoušela jsem to pokaždé s jiným jídlem. Myslím, že poprvé dítě začalo kousat meloun.
A tohle dítě má línou pusu do dnes, nemá rádo žvýkačky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.