| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aleno, můžeš prosím doložit, že se to děje běžně? Nějaký výzkum třeba? Protože jestli ne, je to opět plácání do vzduchu, na základě tvých dojmů. Předpokládám, že jsi neobešla x škol, nepozorovala práci xy učitelů, abys mohla toto tvrdit.
Někde se tak děje, jinde zase ne. I v rámci jedné školy může být učitelka výborná, která s nadáním umí pracovat, a učitelka ne moc schopná. A taky jistě víš, že hodně záleží na okolnostech a podmínkách výuky - možnost zvolit učebnici podle potřeb dětí a učitelky, možnost asisteta/ů, menší kolektiv, větší či menší/či žádný počet dětí s nějakou formou prlblému (podprům. intelekt, dítě s lmr, dítě s spu, atp).
Máš nějakou praktickou zkušenost? Pokud ano, sem s ní, moc ráda se inspiruju. Protože já zkušenost mám, ve třídě/skupině mám jak děti na můj předmět nadané, tak děti s výraznými spu, což jim učení komplikuje, tak i děti na hraně lmr, měla jsem i dítě integrované, v pásmu lmr, bez asistenta. A je to neustálé dilema - zadat práci šikovným a věnovat se těm s problémem, nebo zadat práci těm s problémem a věnovat se těm šikovným, přičemž ti s problémem zpravidla potřebují asistenci i při té samostatné práci, a ti šikovní potřebují rozvíjet jiné složky ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.