| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mě ten článek na idnes hodně pobavil, protože ač máme fajn školku, s jídlem problémy jsou
dětem vaří celkem kvalitně a myslím, že i celkem chutně. Moje děti tam jedly rády. Párek pokud mají, tak výjimečně, možná ani to ne.
Ale mám dvě děti se zdravotním omezením (mléko), potvrzení od lékaře, dotazy, zda tam syna s alergií mohu dát za dcerou nebo do speciální školky, jasně, to zvládneme, žádný problém. Syn nastoupil a hned v prvním týdnu kyselý výraz, když jsem mu přinesla jeho bezmléčnou instantní kaši !a jak k tomu přijdou ostatní děti, které musí jíst co dostanou?" no sakra jak k tomu přijde můj syn, bude zas týden zvracet krev? jsem z toho trochu rozčarovaná. Starší dcera v době, kdy tam chodila, ještě neměla alergii prokázanou a ani jsme o ni netušili, ale pamatuju, jak jí vytrhali asi šest zubů. Prosila jsem, že jí budu dávat jiné jídlo, kaše přesnídávky apod. Absolutně vyloučeno, ne z hygienických důvodů, u ná se nosí i domácí dorty, ale již zmíněné jak by k tomu ostatní děti přišly". takže dcera byla po vytrhání zubů skoro měsíc doma, vytrhali jí stoličky a ona ani nemohla kousat, takže jak ik tomu přišla ona? byla smutná a otrávená ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.