Nám pomohl dětský psycholog v kombinaci se školním psychologem. Já jsem pochopila, že já extrovert a vcelku dost společenský člověk těžko změním dosti nespolečenskou a introvertní dceru, a že svým neustálým kvedláním do ní ať se s někým kamarádí, tlačením ji do společných akcí s dětmi, o které nestála... jí spíše zadělávám na problémy než že bych jí pomáhala; dcera si ze sezeních u dr. odnesla, že nemůže být ve třídě tak moc tajemná, že musí dětem tu a tam říct, co dělá ve volném čase; jaké filmy sleduje... najednou nezůstává sama o volných hodinách, když někam jedou, tak má s kým být...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.