Přidat odpověď
Tante, odepisuju až teď, nakonec jsme za těma klukama odjeli a vrátili jsme se až teď. Muzikant... já sama nevím, abych byla upřímná, já muzikální nadání nemám, manžel ale z muzikantské rodiny pochází byť sám na nic nehraje a je jasné, že syn je výborný slechař s nádherným hlasem. Tohle většinou řeší manžel, říkal, že učitel ho moc chválí. Kluk hraje na baskřídlovku, trombon a teď ještě na tubu (v tom se úplně vidí). On je právě hodně muzikální i brácha, tomu tu konzervatoř "valil do hlavy" už kluk, co hraje ve vojenském orchestru a občas jim jezdil vypomáhat právě v to léto na ty koncerty pro cizince (jak to napsat, když učitel jedenáctiletého kluka postavil s trubkou na solo např abby, tak všichni z toho byli nadšení - já jsem z toho měla rozporuplné pocity, zdálo se mi, že je na takové akce ještě mladý, učitelé do mě hučeli, že to kluky neskutečně posune- to mají pravdu, v porovnání se stejně starýma děckama jsou schopní zahrát cokoliv. Pokud se v hudbě orientuješ, tak momentálně je hrdý, že dokázal zahrát "píseň o smrti" na trubku. Ten prostřední hraje na trubku a bubny).
Jinak s tím nejstarším jsme se o té konzervatoři nikdy nebavili, napadlo mě to navrhnout mu to až včera, když kamarád říkal, že brácha se na ni taky připravuje.
Předchozí