Podle mě je nejlepší zbraní proti mrhání určitý režim a organizovanost a omezené množství volného času, to si pak člověk rozmyslí ho promrhat. Já jsem byla nejvýkonnější v době, kdy toho času bylo nejmíň a zároveň jsem i nejkvalitněji trávila volný čas a byla schopná ho organizovat i ostatním. Věděla jsem, že mám volno jen 4 hodiny v neděli odpoledne a na to ještě zorganizovala zajímavý výlet, dneska prohniju celý i prodloužený víkend doma, jdu tak max. na hodinu do bazénu. Ale založením jsem větší lenoch a pohodář a vyhnívač, takže jsem v tom období už jistou dobu jela na dluh co do energie a pak se to nějak celé sesypalo spolu s tím, že dcera už stejně s námi čas trávit nechtěla a my sami s MM spolu taky ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.