Evelyn, u nás byla ve 22 hodin totální večerka, muselo se zhasnout ( když už jsem byla skoro dospělá) a táta na mě často vlítnul, když jsme znovu rozsvítila - on spal i odpoledne 2-3 hodiny a pak večer po zprávách zas, ale už tak rychle neusnul.
Já začínám být nějak sovovitá poslední dobou (od Vánoc), ale pak ta rána jsou hrozná a to se teď nějak nemusím nutit. Ona ta depresivní rána jsou blbá tak jako tak. A asi k tomu posunu spaní stačí přítomnost další sovy v baráku - mladého. On nespí a mě znervózňuje, že courá po domě, jde třeba do sklepa, asi pro pivo nebo co tam dělá.... A pak ráno je jak zombie a o víkendu prospí celý den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.