to je opravdu těžké. mně osobně hodně pomohlo, že jsem v životě potkala několik chlapů ve věku mýho otce, kteří se ke mně chovali laskavě, skutečně otcovsky. a pak že jsem pochopila, že potřebuji zároveň odpustit a zároveň přijmout fakt, že se nikdy nezmění. musím teda říct, že ten můj se aspoň elementárně snaží, ale i tak je to s ním velmi těžké a omezila jsem kontakt na minimum ve tvém případě by mě opravdu asi už nedrželo nic, abych s takovým člověkem nějaký kontakt měla. opravdu velice doporučuji knihu Hranice http://www.samuelcz.com/shop/_126002-hranice.htm
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.