Lízo, Tvoje příspěvky mi až hrůzně připomínají měsíce s Nikem. A to jsem si myslela, že s holčičkama to prostě musí být snažší:))))
Jinak mi připadá blbost nechat řvát hodně řvoucí dítě do "vyřvání" už pro ty závěrečné projevy. Tomu teče krev z nosu, ten se dusí, náš Nik v hysterické agónii vylézal z postýlky, ze které by teoriticky vylézt nemohl. Nebo se prostě pokadil. Takže i když usnu, byl záhy tím nepříjemným v líně zase probuzen a začalo to nanovo. A o tenkrát ani tak o ekzém nešlo. On je holt zároveň i nadmíru vnímavý k nepříjemným pocitům. Pěkně to popisuje Mary Sheedy - Kurcink v knížce Problémové děti v rodině a ve škole. Např. oblečete dítěti ponožku a to se vám hystericky rozpláče. Proč? Tlačí ho nitka:))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.