Ahoj všem. Potřebuji to jako mast (jen základ), ne na chleba. Takže mi jde o řídké sádlo pro vstřebatelnost. Dřív se mi podařilo vyškvařit řídké, zrnité sádlo...dnes je to typické tuhé spíš na chleba než jako mast. Neví někdo jak na řídké sádlo? Je to druhem sádla?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.