Velšice, kluci jsou jak kyseliny......sladké rádi....zatím jsou vychrtlí...omezovat je nemusím....
Oni to mají jako svačinu...nesnědí pak bochník chleba k svačině
.
Včera jsem jim pekla mufíny s ostružinama a angreštem. NA snídani tam ještě jsou, ale asi nebudou, poměrně rádi ovesnou kaši a ta je za 2 minuty ze základních domácích surovin. nebo jogurt s vločkama.
když nemám upečeno, tak tam čekají takové ty perníky polité v čokoládě, v takové krabičce, koupila jsem je v Žitavě.
Polívku tam mají fazolovou....na odpoledne.
před tím tam byl kuřecí vývar, před tím zelňačka, před tím čočková, před tím kuřecí vývar(manžel nám umírá na rýmičku, tak je nyní často), česnečka(hustá- brambory, zelenina, houby),pórkovka, květákovka, zeleninová.
Ve středu vařím bramboračku. A už včera hlásili, že chtějí hovězí se svítkem.
A jelikož vyklízím mrazák, budou poklady.....
o kterých sama netuším, že tam jsou.