Tak hlavně nechápu jak se dá ušetřit kupováním šunky jednou za týden.
My si ji tak kupujeme, stojí přes dvě kila za kilo, bereme asi 30 dkg.
Častěji ji nikdo nechce, suché salámy jíme ještě o hodně míň, občas si někdo kousek koupí v řádu jednou měsíčně.
Ale i ta nejdražší šunka ( v místním obchodě ) je levnější, než většina sýrů, které jíme.
Pokud někdo končí u eidamu, tak pak se sýry ušetří, to asi jo.
My tedy utracíme víc, přesně ani nevím, ale i tak mi přijde že nejvíce se ušetří vařením. Jsem doma, nikdo se nestravuje mimo a zas takové extrémy to celkově asi nestojí.
Jeden měsíc na to kouknu:)
Obecně jeden velký nákup se pohybuje v průměru mezi 2,5- 3 tisíci, ale není to jen jídlo. Jenže nevím jak často je děláme