| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kopretinko - tak můj táta uznávat jen fotbal a hokej, což je pro kluky a holky nemají co sportovat. Ale protože jsem byla nejstarší a táta se pak upnul na ml. bratra, tak mě nechali prakticky se courat, teda pořád jsem byla pryč na kole. Jenže my měli jen jedno, takže bylo nutný vypadnout ráno, aby mi ho někdo nezabral. A super bylo i to, že jsem mohla dělat orienťák, což bylo pro ně dobrý, protože to bylo zdarma - celý víkendy na závodech a v týdnu tréninky hned po škole až do večera.
Vyjížďky na kole a na lyžích mi dopřávali rodiče mé kamarádky - jejich děti to braly jako prudu a já byla šťastná jak blecha, že mě berou s sebou a můžu jezdit s nimi - oni teda běžkovali.
Děti podporuju v každým sportu, co chtějí dělat - ale umějí skvěle plavat a lyžovat plus snowb. - to není ale moje zásluha, to se naučili sami za dopomoci různých lidí na svahu. Jinak co nedělám, jsou sporty, kde jsou rychlý "míčky" - já ho nevidím včas - takže nedělám tenis a podobné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.