Já písničky taky zkoušela. Ale moje děti mají asi hudební sluch. tak mi to neprošlo:)) Mladší teď brečí v postýlce, toho poplakat nechávám a staršího půjdu za chvíli doprovodit do hajan osobně a při usínání ho budu držet za ruku, heč:))) Já jsem za ten den vyřízená natolik, že v 98% usínám s nimi. Někdy i dřív. Teď díky brzkému stěhování máme ztížené podmínky. Vrátili jsme půjčenou Sašovu postýlku. Tak spí v Nikově a Nik místo manžela. Jenž v noci se mi vždycky nasomruje na mou půlku. To ještě kojím v noci Sašu. A tatínek-manžel vyrobil svou první postel s rozjíždějícíma se prkýnkama pod matrací. Prostě se kluci starají, abych si spánku byť v jakékoli podobě stále považovala:)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.