"Naucil se tim, ze vydelat si penize stoji usili a ja ted velmi rada vidim, jak zodpovedne se stara o svoje vydelane penize "
Sam, s tim presne souhlasim. To povazuju za podstatu vychovy - naucit deti se postarat samy o sebe. Ne uhlazovat jim cesticku za kazdou cenu.
Ne proto, ze "mne taky nikdo nic nedal a vsechno jsem si musela..." Mne vlastne ani nenapadlo, ze bych neco mela ocekavat, a jsem rada, ze jsem to zvladla. Zrovna tak se na to divaji moje deti a dneska zodpovedne zvladaji svou ekonomii
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.