| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jediné, co by mě zajímalo - určitě myslel vážně, že mu nevadí, že na ples nejdete?
Pokud ano, neměla bych problém a on tedy zřejmě taky ne.
Pokud ne, brala bych to jako průšvih - snaží se mi vyhovět, že tam nemusíme, chtěl by nás tam, ale obává se to vyslovit nahlas. Třeba se cítí v kolektivu nejistý, nepřijatý, naše nepřítomnost na plese, kde asi budou mít ostatní spolužáci rodiče automaticky, může být synovi nepříjemná, atd...domýšlím si třeba blbosti. Syn míval totiž potíže se v sobě vyznat.

Já sama budu mít maturanta příští rok, je mimoň, od první třídy a pak od primy býval hodně sám, nakonec si to sedlo, šel s nimi i do tanečních (tenkrát neměl/nechtěl svůj telefon, takže domluva o tanečních byla "Paní Martino, prosím, přihlaste Pepíka do tanečních, bude to dobrý"), naučili ho se oblíkat na koncert (od nás rady nepřijal, přece on je stále stejný, proč měnit vnější slupku), občas ho upozorní na další věci, kterými by v běžné společnosti mohl být na obtíž...jsem jim hrozně vděčná. On jim to vrací tím, že pomáhá komukoliv s jakoukoliv přírodní vědou. Začal se smát, chodit s nimi občas ven - kino, oslava (plesy teda ne). Takže myslím a doufám, že maturiťák bude v podobné verzi - půjde jako ostatní, bude tam mít rodiče jako ostatní, zatančí si jeden tanec s matkou jako ostatní. Pak si půjde po svých a já i on budem v pohodě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.