Inooo - já vím, že soudní spor je to nehorší. Taky doufám, že se chytne za nos a bude rozumný. Pokud ne, tak já fakt nebudu další v řadě, která mu bude jeho sobeckost žrát - no tak budou soudy, no bože. Ono mezi námi - je něco jinýho se soudit o co já vím a něco jinýho jít do soudu proto, že na mámu se.u - nemyslím si, že by to risknul - a já bych se postarala o dostatečnou medializaci v našem městě. Je to prostě máma a je třeba se o ni postarat - takže buď se budu starat a nebo platit, aby měla důstojné podmínky k žití. Tak to je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.