Mno Jarko,
v tom pripade nechapu zcela urcite:-)) Na www.gybu.cz jsem se ja hlasila :-))) v roce 1986 (jaka to nahoda, ze?)), delala jsem tam prijimacky a ten jejich soucasnej bodovej system je okopirovanej z jejich webu:-))
Bohuzel jsem skleroza a ted vubec nevim, co jsem za znamky mela, vim jen, ze v seste na konci jsme mela jednu dvojku. Ale vyznamenani jsem od 5 do 8 mela neustale (trojku jsem nemela ani jednou). Ano, moji spoluzacku se "samymi" od 5 do 8 tam bez prijimacek vzali, mne ne, bo jsem zvorala prjimacky (mela jsem dvojky), odvodalat se nemelo smysl, byla jsem nekde hodne pod carou a vedela jsem, ze na odvoalni mne nevezmou. Prihlasku tedy moje mamka odnesla do zcela jineho Ustavu.
Jeste jsme meli ve tride jinou spoluzacku, take se "samymi" ta sla nekam na ekonomku a opet bez prijimacek. Vsichni ostatni úrijimacky delali.
Opravdu mi zustava rozum stat nad tim, ze jsi na prestiznim Gybu prijimacky nedelala a to jen o par let za mnou, ale verim Ti to. Ja holt takove stesti nemela:-) Jeste mne napada: Tvoje ZS byla zcela bezna skola, nebyla to treba jazykovka ci nejaka skola se zemerenim apod.?
My jsme matiku na nasem Ustave nemeli v maturitach ani pred revoluci, ani po. Ale jak jsem psala, ja jsem byla maturitni revolucni rocnik, tehdy se vse menilo za pochodu, jak to pak bylo s matikou v dalsich letech nevim.. Ostatne u nas byly jine lahudky nez byla matika, odbornej blok byl dost narocenej, kam se na to matika hrabala.
Milada
Předchozí