Dělám to také.
Většinou uvařím pro všechny, protože nikdo z nás nejí venku. Uvařím o jednu porci víc, kterou beru do práce. Nebo dvě porce, když vím, že se u mě v práci po škole staví dcera.
Vařím všechno možné, nejraději taky to, s čím se nemusí člověk tolik crcat.
Klidně je mi jedno, že se to pak hodinu peče v troubě. Pečené kuře, rizoto, nebo dělám vepřové plátky - rychle osmahnu z obou stran, přeskládám do pekáčku. Na tu pánvičku nasypu strouhanou kořenovou zeleninu ( nebo může být mražená), zaliju smetanou na vaření a to potom přeliju do toho pekáčku a strčím do trouby cca na 40 min. To mají rádi všichni.Dá se s bramborem, rýží a asi i kus kus by mohl být.
Nebo kuřecí nudličky na kari s čínskou zeleninou a smetanou ( ta dělá tu kari omáčku).
Když nějaké maso zbyde, tak pokrájím zapeču s těstovinami a zeleninou.
Nebo mleté maso osmahlé na pánvičce nasypané na těstoviny...S bazalkou.
Je toho dost, co se dá udělat a člověk nemusí hodiny stát u plotny.