Tak takto podobně se já často cítím, když čtu témata o financích tady na rodince.... Nějakým extra bohatstvím neoplýváme, přitom mám fakt pocit, že si žijeme spokojeně a dobře... Potom se ale dozvím, že to vlastně je absolutní standart a není to nic, s čím bych spokojená být měla. Černá ovce v tomto pojetí mi přijde docela sympatická, pokud je spokojená, není na nikom závislá, tak co? Spíš to vypovídá o nadřazenosti sourozenců.Z čeho pramení pocity méněcennosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.