| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tino, takto to může probíhat. Jiřík to určitě zvládne. Blbé je ten manžel. Tohle zrovna nepotřebuje.
U nás to začalo nejmladším před 14 dny. Týden na to lehl starší, ten pořád dost kašle, teplotu už nemá, tak doufám, že se nevrátí. Na kašel on bohužel trpí. Dokonce mu dávám i Ventolin co má od alergoložky. A oba kluci taky leželi jak placky, takto unavené a bez energie při nemoci jsem je ještě nezažila. Ten mladší prokašlal tři dny a tři noci v kuse, starší nekašle aspoň když spí. Taky neměli vůbec chuť k jídlu, takže ten starší už má 4 kg dole. Já mám velký opar, taky kašlu, mám nakřáplý hlas a včera jsem měla teplotu. Tak jsem zvědavá, jak to u mě bude pokračovat. Naši dole taky nejsou v pohodě, mamča kašle hodně, ale už to aspoň není takový ten hnusný kašel, jak když pila řeže, ale trochu vlhčí. Manžel ten je zatím v pohodě. Ten nemocný nebývá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.