Přidat odpověď
Karkulíno, mě šikanovala učitelka, celou střední. Moje třídní. To, že je to šikana, jsem si uvědomila až po letech a zpracovala si to, ale i tak, jsou pro mě ty roky na střední ne moc hezké. A co hůř, ta učitelka se tak chová dodnes, je to v ní, je takto zlá. Projevovalo se to tím, že se mi celé 4 roky otevřeně vysmívala a pochybovala, otevřeně říkala, že tam nemám co dělat - jo, zapsala jsem se blbě, ze základky hvězda jasná, trvalo mi dlouho, než jsem si přiznala, že se na tom gymplu musím začít učit, že to už není základka a není to prostě lehčí sš. Takže já se chytla, přesto se to se mnou u téhle učitelky táhlo a svůj názor nezměnila. Neměla jsem to komu říct. Ještě blbější bylo to, že já její předměty milvala a chtěla jsem vystudovat to, co bylo její specializaci, ne kvůli ní, ale protože se to tak sešlo, já měla jazyky ráda vždycky. A přestože jsem v jejích předmětech byla jedna z nejlepších, stejně se mi vysmívala a ponižovala. Vadila a stále jí vadím jako člověk. Později jsem pracovala i s tím, že ač je učitelství moje vysněné povolání, fakt to dělám ráda, tak nikdy nechci být jako ona, takže si na to dávám sakra pozor, abych nedala žádnému dítěti pocítit to, co ona dávala mně.
Předchozí