Přidat odpověď
mandelinko - já podstoupila takovu úpravu stravy. Kila šly dolů, ale bylo mi divný, že ačkoli jsem měla opravdu velmi nízký příjem a velký výdej, tak se kila zastavily na určité hranici a pak mi poradkyně radila, abych přidala přílohy - do tý doby to bylo bez příloh. nekecám, ale po jedný bramboře jsem přibrala klidně 1-2 kg, jeden jogurt navíc a kilo bylo nahoře. Prej to není možný, nicméně poradit neuměla. Předložila jsem komplet záznamy své doktorce a ona říkala, že když se na to tak podívá, tak jsem razantně snížla příjem a tělo se přizpůsobilo a že to je normálně. jak nastartovat, nevěděla.
Nicméně teď jsem třeba doma a zjistila jsem, že jak spím podle toho, jak potřebuju, jím, když mám hlad, minimum stresů a tak /a to se teda vůbec v jídle nijak nekontroluju/, tak hubnu - doktorka se směje, že prej je vidět, že někoho prostě práce zabíjí a ničí. A další vedlejší efekt - ačkoli z testů bylo vidět, že jsem měla obrovský ztráty krve a moje chudokrevnost k tomu, že bych na tom neměla být extra dobře - a kupodivu, hladina železa se srovnala. Takže zase - nepřirozený režim tělo zabíjí a ničí. Ale co s tím?
Předchozí