Kopretinko, máš obrovskou pravdu s těma zmetkama a vyčerpáním zničenýma dobrakama, my to pozorujeme furt. Ale je malá skupinka fakt pohodovych vyrovnaných hodně starých lidí, kteří si uměli prosadit svoje a přitom byli hodní a optimističtí. To jsou i hezké příběhy. Jedna stoletá paní mi povídala: práci na poli jsem milovala, když me povýšili do kanceláře, honem rychle jsem se vrátila. Na vzduchu a s lidma je legrace. Ráda jsem tancovala a manžel ne, tak jsem se večer oblékla, on se ptal kam jdeš? No tancovat přece. 😂 Mela ho ráda, nezahybala mu, ale omezovat se teda nenechala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.