* jsem nepostradatelna (=vysvetleni specielne pro Zetka a Kudlu) * menim lidem moznosti z nepreziti na preziti (=opet specielne pro Zetka a Kudlu) * beze mne by se to vsecko uplne po... (=opet specielne pro Zetka a Kudlu) * jsem tam bezmezne obdivovana, milovana a chvalena (=opet specielne pro Zetka a Kudlu) * nemusim tam varit * nemusim tam uklizet * muzu si to organizoat, jak se mi hodi (=nikdo nema odvahu mi do toho kecat, aneb nemaji radi vysvetlovani viz vyse) * jeste mi za to plati, sice by mohli finance ocenovat lepe, ale jednou na to urcite prijdou, az se rozhodnu, ze jim to za ten pakatel delat nebudu a ze se to beze velice hned mne uplne po...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.