Přidat odpověď
Dano, proti ČT lze mít výhrady, jsou to ale profesionálové a odlišují žánry, zpravodajství, komentáře apod. V publicistických (ale ne zpravodajských) pořadech se novináři samozřejmě někdy nevyhnou tomu, aby dali najevo svůj postoj, to ale nemusí vadit. Lidé snad mají mozek v hlavě, aby to odlišili. Jako veřejnoprávní médium jsou pod kontrolou a pokud se ukáže, že neplní svou funkci dobře, dá se s tím něco dělat. Ale POSUZOVAT TO NESMĚJÍ POLITICI. CapsLock je omylem, ale ono to je důležité.
Několikrát jsem měla výdrž koukat chvíli na Soukupa na Barandově. Ten pán opravdu patří do učebnic žurnalistiky a mediální kultury. Jako ukázka toho, jak se to dělat nemá.
Divácké rekordy Barandov možná trhá i díky takovým masochistům jako já, kteří chtěli vidět, jestli je to takové, jak se říká. Začít duel politiků nebo debatu s prezidentským kandidátem několikaminutovýn monologem? To mi o úrovni říká dost, o obsahu ani nemluvím Asi v téhle zemi opravdu jsou dva světy, které si nerozumějí. Dost mě to vadí přemýšlím, jestli se s tím něco dá dělat. Uznávám, že zákopy jsou na obou stranách. Já se snažím chápat i "druhou stranu". ale někdy to vážně nejde. Zemanův inaugurační projev dává šanci dialogu? O Okamurovi se nemá smysl bavit, ten by v normální politické situaci byl jen za šaška jako býval Sládek.
Předchozí