| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No jo - sociální daň, ale pak by měla být tak nějak stejná a ne že někdo platí nic, někdo tři litry a někdo 15 vč. zaměstnavatele.
Už nevím, kdo to tak má - snad Švédsko, tak prý se taky sype do společného, ale na druhou stranu tam jsou zároveň i takové něco jako osobní účty /osobní účet ve společném/ a prý na požádání pošlou poživateli důchodu fin. vypořádání - aby věděl, kolik tam nasypal a kolik postupně odčerpává.
akorát jsem tehdy hledala, jak to je s rentou - jestli tam taky mají něco podobného, protože pak nechápu, jak by to mohli dělat, neboť ti poživatelé odčerpávají mnohem víc než sypou - a to roky. A to jsem nenašla. Tak nevím.
Navíc jsem četla studii od jednoho našeho sociologa, který psal, že prodlužování odchodu do důchodu je kravina, neboť spousta lidí bude přecházet před odchodem do starobního důchodu do jiných sociálních systémů - od různých soc. pomocí přes invalidní důchody - že to prostě vůbec nic neřeší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.