Šuplíku, já asi vím proč - spousta lidí je nastavená že neumí být šťastní i když se jim třeba aktuálně nedaří. Já jsem byla šťastná (vím, zní to zvláštně) i když jsem táhla toho svýho EXe, i když jsem třeba byla nemocná, i když jsem přišla o slušně rozjetou firmičku...
Já si i na tom hnusným najdu hezký věci. A vnitřně dovedu být spokojená. V reálu mne samozřejmě, jako všechny, potkávají různý propady - to je normální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.