Přidat odpověď
Margita, jakou odvetni akci?
Max. muzes mile (bez ironie) pozadat, jestli by priste mohla zavolat.
Druzinarka profesně nepochybila, max. trochu lidsky, mohla ti zavolat, že je problém. Ale jestli byli na zahradě, musela by třeba volat že svého mobilu a tomu se brání. Tebe nenapadlo zavolat do druziny, nebo tam zazvoní, když už jsi byla před školou? Nemusela jsi přece čekat půl hodiny.
U nás se občas stane, že zapomenou dítě poslat (2x do roka), i když to ma napsané. Vždycky pak volám do druziny a i když to někdy situaci zkomplikuje, nenapadlo by mě prudit. Ony to nemají lehké, děti chodí každé jinak a k tomu ty papírky, kdo se v tom ma vyznat? Místo aby s dětmi něco tvořily nebo s nima venku sportovaly, furt aby hlídaly čas, kdo kdy jde domů.
Tuhle jsem mela fakt strach, syn nebyl doma ani po hodině, telefon nebral, v druziny ani kanceláří taky ne. Prilitla jsem tam dost vyřešeny- měli karneval. Druzinarka nenapadlo, že čekám že půjde domů jako vždycky, jenže já o karnevalu nevěděla (syn taky ne, chodí do druziny sporadicky). U prvňáčka bych asi humbuk udělala, u čtvrtky jsem jen malý rukou. Stane se, jsme jen lidi.
Předchozí