Přidat odpověď
Šuplíku - ona fakt demenci má, to není jen tohle, musela bys slyšet, co za dedukce z ní padá i v jiných záležitostech. To není vyloženě proti mně - ona prostě vidí jen sebe a všechno si upravuje tak, aby jí to vyhovovalo - je jen ona, pak ona, pak ona, pak dlouho nic a pak je max. její vnučka, na jaké příčce je manžel, netuším.
Manžel třeba jel na víkend s klukama lyžovat a neřekl jí to. A ona něco zrovna chtěla a nemohla se mu dovolat, tak chtě nechtě volala mně, kde je manžel. A já nad tím nepřemýšlela a řekla jsem - no jel lyžovat, říkal, že se bude vracet zítra nebo pozítří, že uvidí.
No a ona vypadala v telefonu klidně a že prej teda nic. Jenže večer mi volal manžel, že měl telefon na pokoji a lyžoval s klukama a když se vrátil, tak padesát volání od ní a tak jí volal, co se děje. A ona spustila, co si jako myslí, že si klidně odjede pryč, na silnici je to nebezpečný, v horách vůbec a co kdyby se v autě zabili, tak kdo se o ni postará a co by dělala a hned ať jede domů, že ona ho doma potřebuje. On řekl, že ne, tak se urazila a vlastně ani neřekla, co potřebovala.
takový perly z ní padají pořád - jen co ona, ona, ona - to prý je taky způsobeno demencí -nschopnost myslet na někoho jiného krom sebe. To je tou nemocí, ale já vidím, že bez spolupráce tý obvodní to nedám, nejde to.
Předchozí