Přidat odpověď
Kudlo - ale manžel se angažuje, fakt, to není jen o těch ordinacích, ale třeba do Prahy musí jezdit taky, já bych tam s ní sama nejela, on k ní chodí pomalu denně, min. na hodinu, pomáhá s ledasčím, nebo s ní JEN jen, on jen prostě nerad ty ordinace a teda taky úřady -to se tchýně netýká.
A i já vidím, jak ho to ničí, vím, že i vidí, že to ničí mne, nechce zničit ani mě, ale ani nechce koukat, jak se ničí ona.
A i když to neřekl, já jsem přesvědčená, že ve skrytu duše se obává, když se mámě něco stane, že za ním naběhne jeho bratr a bude na něj hnusnej - a to ačkoli jeho bratr se angažuje tak max. jednou návštěvou za čtvrt roku, ačkoli bydlí ve stejném městě a má to stejně daleko jako my. On prý mámě řekl, že nemá čas, protože si musí užívat - on je už v důchodu, tak asi aby něco nezameškal.
Zeptala jsem se na to manžela rovnou, on řekl, že z toho nemá obavu, nicméně nebyl moc přesvědčivý. Já mu jasně řekla, že k nám nepřijde, protože ten by teda jel a za rámeček by si nedal, co bych mu řekla, ale on se asi bojí, že ho napadne v práci. už jednou se to stalo a manžel mi řekl - přece mu nemůžu nabouchat, je slabší než já, cítil bych se jako kdybych do někoho kopal. Já být na jeho místa, dala bych mu pár facek, aby se vzpamatoval, manžel ne.
Předchozí