Přidat odpověď
My třeba měli doma dost psycho - nějak nám to nefungovalo. A já nevěděla, co se tenkrát dělo - řekl mi to až nedávno. On si chodil stěžovat na mne k nim domů - když jeho táta nebyl doma. A máma ho v tom podporovala a nabízela mu, ať se vrátí domů. A my fakt měli ledasco, jen ne fungující vztah. ale já nevěděla, že chodil domů. A jednou jsme se chytli a on sbalil tašku a šel. Nijak jsem nad tím nebádala - pohádali jsme se a šel - bylo mi fuk, kam. Jenže on se tehdy v noci vrátil a já se neptala - beze slova vybalil a nic neřekl. Akorát byl jak spráskaný pes. Kdyby mi to nepřipomněl, nevybavila bych si to.
Ona jak ho máma podporovala v tom, ať se vrátí, tak se tehdy vrátil k nim domů. Jenže jeho táta měl odpolední a při příchodu z práce zjistil, že je doma a chrápe v pokojíčku. Vzbudil ho a zeptal se ho, co tam dělá. On mu prý řekl, že prostě už se mnou nebude, že odešel a že bude doma a že ho máma pozvala. Táta jestli prý o tom vím. Manžel řekl, že ne, že mi neřekl, kam jde a že odchází. On se rozčílil a řekl, že u nich rozhodně nebude a jestli chce odejít, tak ať to se mnou nejdřív probere a pak ať si pořeší bydlení, ale bez nich - a mámu prý seřval, jak malou holku.
Divím se, že mi to manžel řekl, řekl, ale až nedávno. Každopádně - stálo to nějakou dobu za ho.no a i já chtěla odejít - ale nakonec se to začalo lepšit, sice pomalu, ale pak se to změnilo úplně. Nevím, co to způsobilo - jeho otec ne, ten už dlouho není mezi námi.
Každopádně je jeho zásluha, že jsme spolu. ale o otci mluví manžel v poslední době hodně, že mu prý křivdil, ale už ho ve všem chápe.
Předchozí