| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

On má v sobě nějaký pocit dluhu či co. nerozumím tomu. Řekla bych, že to není proto, že se oženil, ani že se narodil jako kluk - já si myslím, že se něco stalo nebo dělo, když se vrátil od té tety domů. Když jsme chodili na tu terapii, tak třeba povídal, co si pamatuje z dětství a hodně povídal, co dělali a podnikal se sestřenicemi a bratrancem, jak k nim jezdli i další bratranci a sestřenice, jak teta byla ráda, měla ráda plný byt dětí, co vyváděli, byla jich velká skupina. Rád na tu dobu vzpomíná a na to, jak byl malý, si toho pamatuje hodně. I jak tam jeli, když už byla doma a on tam chtěl zůstat a nesměl. A pak dál už nikdy nechtěl mluvit - až pak o mnohem pozdější době, kdy zas u nich doma žila jeho neteř jako malý dítě. Mezi tím nic.
Nemyslím, že by mu doma ubližovali, spíš si myslím, že mu máma něco pořád vyčítala, něco, co nemohl ovlivnit. Možná jako malému se stýskalo po tetě a máma to třeba špatně nesla. chtěla jsem se jí na to zeptat, nechtěla o tom mluvit a jen vyštěkla, že to tak muselo být, ať nevyčítám - ale já nevyčítala, jen jsem se chtěla zeptat. Tam se vůbec o spoustě věcí nesmí mluvit. Spousta věcí se stala a dělalo se, jako by se to nestalo a hlavně to bylo tabu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.