Přidat odpověď
Ahoj holky,
jeste jsem 2v1 :o) dekuju za prani, at mam rychly porod ... ja uz se taky tesim, jak ten pupik shodim ... i kdyz jsem docela spokojena - pribrala jsem "malo" - mam 67kg a moje normal vaha bývá tak kolem 60-63kg :o) při výšce 160cm :o)
Jsem holt malý pívo :o)
Ve stredu jsem se dozvedela, ze Zofku mi pani reditelka vzala od září do školky, do ty, do ktery jsem ji prihlasila, tak jsem ráda ... a Fífa uz se taky těší ... má narozky 28.8. - tak říká, že po narozeninách pujde do školky :o)
Je s ní legrace ...
Dneska jsme skladali kočár po Zofce pro mimiska - myla jsem ho a proste jsme "chystali" a Fífa mela myšlenku, že já jako maminka budu jezdit s kočárkem a ona že bude jezdit na kole ... tak to jsem zalapala po dechu ... protože uz jsem se videla, jak honim po sídlišti Fífu na kole s kočárem v ruce :o)))
Nastesti to neni s tim kolem tak "žhavé" ... kolo sice má - dneska jsme ho taky zprovoznili ... ale zatim Fífa nepochopila to šlapání ... takže jí to nejede ... hodí zpětný chod a brzdí si :(
Tak uvidime - mozna jeste "oprášíme" plastovou motorku (odrážedlo) a kolo nechame jeste mesic-dva odpočinout ve sklepe :o)
Zatim se loucim
mejte se
Gabca
Předchozí