| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šuplíku, to nejsou léky, který musí brát pořád - ona jak dostala tu chřipku a bylo jí fakt blbě, tak pořád ležela a asi prý z toho /že neměla pohyb a tak/ dostala zánět žil a nějaký byly neprůchodný nebo co a že tam měla tromby a u něčeho se doktor vztekal, že neví, jak jsou starý, protože tam 8 let nebyla. takže jsem jí píchala injekce na ředění krve - to už jsem v nemocnici dávno nebyla, to začalo v lednu a ty injekce už taky prý nemusí. On doktor řekl, že musí sama, že si to je každý schopen píchnout sám, ale ona řekla, že si to nepíchne. Pak mi řekla, že by s injekcemi chodila na obvod a o víkendu by si prostě nepíchala. Jenže já je kdysi píchala manželovi i pak dceři - no tak jsem řekla, že jestli to nebude napořád, tak to budu dělat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.