| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přidám se z dotazem na vybavení, zjistila jsem, že mi začaly odcházet boty. Naběháno mají něco přes 1000 km, stáří něco přes rok. Že se trochu trhá vršek by mi zas tak nevadilo, ale začínají odcházet i podrážky, vzadu jsou sjetý až na tu druhou měkkou vrstvu. (jo uznávám, horký asfalt a kameny v létě jim asi moc dobře neudělaly). V rámci řešení bolavého úponu jsem v nich vyměnila vložky (při nákupu jsem k nim dostala nějaký speciální, ale přišly mi nepohodlný, tak jsem je nepoužívala) a asi to pomohlo.
Určitě si časem koupím nový, ale trochu jsem doufala, že by za tu cenu mohly vydržet spíš tři roky, než necelý dva. Tak jsem zvědavá, jak často měníte obutí vy, nebo jestli máte víc párů a střídáte je?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.